64 B RUE DE MONCEAU, 75008 PARIS

Krediteffektivitetssystem

Takket være digitaliseringen af ​​kontrakter og andre administrative dokumenter er processen med finansiering af et projekt fremskyndet betydeligt.

Sikkerhed og beskyttelse af dine data

CLORAN FINANCE er en platform, der er godkendt af ACPR siden 2014, og som overholder sikkerhedsstandarder og beskytter dine personlige data.

Din finansiering med få klik

Hvert projekt har sin egen finansiering. En online anmodning om en hurtigere undersøgelse af din fil, din fil studeres hurtigere!.

Hvorfor vælge os?

Vi er benchmark for lån og kreditter, 200% digitale.

Vækst og investering

Få en investorprofil, Opdag investeringsideer og projekter, der passer til dig. Få en detaljeret plan for, hvordan du begynder at få dine penge til at vokse.

Lån og kredit

Det professionelle lån er dedikeret til at finansiere behovene hos VSE'er / SMV'er / SMI'er, liberale erhverv, landmænd, foreninger, erhvervsdrivende, håndværkere og selvvirksomheder. Professionel kredit dækker hele eller en del af investeringens størrelse, og dens varighed kan være mellem 2 og 7 år.

25
+
Finanseksperter
2480
+
Ydes lån
2450
+
Tilfredse kunder
150
+
timers støtte

Anmeldelser af vores klienter

Følg vores kunders vidnesbyrd i relation til levering af vores tjenester.

Card image

CLORAN FINANCE-gruppen er: ægtheden af ​​meninger, total gennemsigtighed, den betroede tredjepart. Håndteringen af ​​bankkundeanmeldelser af Verified Reviews er certificeret i henhold til NF ISO-standarden. Tak igen for kredit.

Jean Michel RODNI

Ekspedient
Card image

Jeg ansøgte om et revolverende lån og havde bedt om bare summen af ​​1500 euro, men de gav mig 2500 euro til fornyelsen. Tak og se dig snart.

Evelyne SAUTOMON

Velfærd
Card image

Jeg har været et offer for bedrageri allerede en gang. Så jeg tøvede med dem. De har en service til dig, jeg fulgte deres procedure og regler og fik virkelig mit lån, og jeg er stolt af det. Du gav mig håb. mange tak

Sophie HENERVE

Hjælpeplejerske

Personligt lån fra A til Å

Vi har derhjemme: det personlige lån, realkreditlånet, projektlånet, det medicinske lån, købslånet.

Hvordan får jeg øjeblikkelig kredit på 48 timer?

Du har muligvis et øjeblikkeligt behov for penge til at dække en uventet udgift. Det hurtige personlige lån er en upåvirket kredit, det vil sige, at det ikke er korreleret med et bestemt projekt, f.eks. Arbejdslånet eller billånet. Lånebeløbet er mellem € 3.000 og € 50.000, hvilket giver dig fri til at finansiere projekter af alle slags.

Hvorfor kan et lån nægtes?

At have afvist din kredit er så pinligt, som det er almindeligt. Det skal bemærkes, at långivere, såsom banker, ikke ønsker at tage nogen risiko, når de låner ud penge til deres kunder. Der er ofte en gyldig grund, der kan forklare dette afslag. Det er derfor i din bedste interesse at forberede din fil og dine argumenter for at retfærdiggøre din anmodning. CLORAN FINANCE forklarer, hvordan man undgår en snubletrædel af nægtet kredit.

Hvordan kan du forberede din personlige låneansøgning korrekt?

Fordi det ikke er knyttet til noget specifikt projekt, er det personlige lån en fremragende løsning til at tackle det uventede eller for at have det sjovt. Uanset om det finansieres et hjemmearbejde eller en tur, kan det opnås meget hurtigt med en veludviklet sag. CLORAN FINANCE forklarer, hvordan du gør det og inviterer dig til at lave en online simulering uden forlovelse.

Hvordan beregner jeg et personligt lån?

Beregning af et personligt lån er et vigtigt trin, når man overvejer at tage et lån. Dette giver dig mulighed for nøjagtigt at vurdere dit budget og forberede din låneansøgning ... forudsat at du ved, hvordan du beregner det faktiske beløb på din kredit. Dette skyldes, at ikke kun det ønskede beløb skal tages i betragtning, men også andre omkostninger, såsom administrationsgebyrer, renter, obligatorisk og valgfri forsikring. Disse oplysninger er desto sværere at bestemme, da de kan variere fra bank til bank..

Ansøg om kredit uden bevis

Motiveret af et presserende behov for penge eller midler er mange enkeltpersoner fristet af en roterende kredit uden lønnsslip. Denne type lån frigør faktisk låntageren fra et antal trin. Ikke desto mindre kræver tegning af en revolverende kredit en refleksion opstrøms og en analyse af dens økonomiske situation for at undgå faldgruberne.

Er det muligt at få et lån i en CDD-periode?

CDD-lånebetingelserne og de tildelte beløb er nødvendigvis mere restriktive end dem, der er muligt for en medarbejder med en CDI. Lånet er ikke desto mindre muligt: ​​generelt giver udlånsinstitutionen et beløb og en låneperiode tilpasset varigheden af ​​tidsbegrænset kontrakt. De månedlige betalinger beregnes derfor for ikke at placere låntageren i en vanskelig situation i tilfælde af manglende fornyelse af hans CDD eller manglende konvertering til CDI.

Newsletter
Restez informés