64 B RUE DE MONCEAU, 75008 PARIS

Systeem voor kredietefficiëntie

Dankzij de digitalisering van contracten en andere administratieve documenten is het financieringsproces van een project aanzienlijk versneld.

Beveiliging en bescherming van uw gegevens

CLORAN FINANCE is een platform dat sinds 2014 is goedgekeurd door de ACPR en dat veiligheidsnormen respecteert en uw persoonlijke gegevens beschermt.

Uw financiering in een paar klikken

Financiering voor elk project. Een online verzoek om uw dossier sneller te bestuderen, uw dossier wordt sneller bestudeerd!.

Waarom voor ons kiezen?

Wij zijn de maatstaf voor leningen en kredieten, 200% digitaal.

Groei en investeringen

Ontvang een beleggersprofiel, ontdek investeringsideeën en -projecten die bij u passen, ontvang een gedetailleerd plan over hoe u kunt beginnen uw geld te laten groeien.

Leningen en kredieten

De professionele lening is bestemd voor de financiering van de behoeften van VSE's / KMO's / KMO's, vrije beroepen, boeren, verenigingen, handelaars, ambachtslieden en zelfondernemers. Professioneel krediet dekt het gehele of een deel van het investeringsbedrag, de looptijd kan tussen 2 en 7 jaar bedragen.

25
+
Financiële experts
2480
+
Verleende leningen
2450
+
Tevreden klanten
150
+
uren ondersteuning

De mening van onze klanten

Volg de getuigenissen van onze klanten met betrekking tot de levering van onze diensten.

Card image

De CLORAN FINANCE groep is: de authenticiteit van meningen, totale transparantie, de vertrouwde derde partij. Het beheer van bankreviews door Verified Reviews is gecertificeerd volgens de NF ISO-norm. Nogmaals bedankt voor het krediet.

Jean Michel RODNI

Bediende
Card image

Ik vroeg een doorlopende lening aan en had om een ​​bedrag van slechts 1500 euro gevraagd, maar ze gaven me 2500 euro voor de verlenging. Bedankt en tot snel.

Evelyne SAUTOMON

Assistance sociale
Card image

Ik ben al een keer slachtoffer geweest van fraude. Dus aarzelde ik met hen. Ze hebben een dienst voor je, ik volgde hun procedure en regel en kreeg echt mijn lening en daar ben ik trots op. Je gaf me hoop. ontzettend bedankt

Sophie HENERVE

Hulpverpleegkundige

Persoonlijke lening van A tot Z

We hebben thuis: de persoonlijke lening, de hypotheeklening, de projectlening, de medische lening, de kooplening.

Hoe krijg ik onmiddellijk krediet binnen 48 uur?

Mogelijk hebt u direct geld nodig om onverwachte kosten te dekken. De snelle persoonlijke lening is een onaangetast krediet, dat wil zeggen dat het niet gecorreleerd is aan een bepaald project, zoals de werklening of de autolening. Het geleende bedrag ligt tussen € 3.000 en € 50.000, waardoor u vrij bent om allerlei soorten projecten te financieren.

Waarom kan een lening worden geweigerd?

Je krediet laten weigeren is net zo gênant als vaak. Opgemerkt moet worden dat kredietverstrekkers, zoals banken, geen enkel risico willen nemen bij het lenen van geld aan hun klanten. Vaak is er een geldige reden die deze weigering kan verklaren. Het is daarom in uw eigen belang om uw dossier en uw argumenten op te stellen om uw verzoek te rechtvaardigen. CLORAN FINANCE legt uit hoe u het struikelblok van geweigerd krediet kunt vermijden.

Hoe kunt u uw persoonlijke leningaanvraag goed voorbereiden?

Omdat het niet gekoppeld is aan een specifiek project, is de persoonlijke lening een uitstekende oplossing om met het onverwachte om te gaan of plezier te hebben. Of het nu gaat om het financieren van een thuiswerk of een reis, het kan heel snel worden bereikt met een goed samengestelde case. CLORAN FINANCE legt uit hoe je dit moet doen en nodigt je uit om vrijblijvend een online simulatie te doen.

Hoe een persoonlijke lening berekenen?

Het berekenen van een persoonlijke lening is een essentiële stap bij het overwegen van een lening. Hiermee kunt u uw budget nauwkeurig beoordelen en uw leningaanvraag voorbereiden ... op voorwaarde dat u weet hoe u het werkelijke kredietbedrag kunt berekenen. Dit komt omdat niet alleen het gevraagde bedrag, maar ook andere kosten, zoals administratiekosten, rentetarieven, verplichte en optionele verzekering. Deze informatie is des te moeilijker vast te stellen, aangezien deze van bank tot bank kan verschillen.

Krediet aanvragen zonder bewijs

Gemotiveerd door een dringende behoefte aan geld of fondsen, worden veel individuen verleid door een doorlopend krediet zonder loonstrook. Dit type lening bevrijdt de lener namelijk van een aantal stappen. Niettemin vereist de inschrijving op een doorlopend krediet een stroomopwaartse reflectie en een analyse van de financiële situatie om de valkuilen te vermijden.

Is het mogelijk om een ​​lening te krijgen tijdens een CDD-periode?

De CDD-leningsvoorwaarden en de toegekende bedragen zijn noodzakelijkerwijs restrictiever dan die mogelijk zijn voor een werknemer met een CDI. Desalniettemin is de lening mogelijk: doorgaans verstrekt de leningverstrekkende instelling een bedrag en een uitleentermijn aangepast aan de looptijd van het contract voor bepaalde tijd. De maandelijkse betalingen worden daarom berekend om de lener niet in een moeilijke situatie te brengen in het geval van niet-verlenging van zijn CDD of niet-conversie naar CDI.

Newsletter
Blijf geïnformeerd