64 B RUE DE MONCEAU, 75008 PARIS

Krediteffektivitetssystem

Tack vare digitaliseringen av kontrakt och andra administrativa dokument har processen för finansiering av ett projekt accelererat avsevärt.

Säkerhet och skydd av dina data

CLORAN FINANCE är en plattform som har godkänts av ACPR sedan 2014 som respekterar säkerhetsstandarder och skyddar dina personuppgifter.

Din finansiering med några klick

Finansiering för varje projekt. En online-begäran för en snabbare studie av din fil, din fil studeras snabbare!.

Varför välja oss?

Vi är riktmärket för lån och krediter, 200% digitala.

Tillväxt och investeringar

Få en investerprofil, upptäcka investeringsidéer och projekt som passar dig. Få en detaljerad plan för hur du börjar få dina pengar att växa.

Lån och krediter

Det professionella lånet ägnas åt att finansiera behoven hos VSE / små och medelstora företag / SMI, liberala yrken, jordbrukare, föreningar, handlare, hantverkare och självföretagare. Professionell kredit täcker hela eller delar av investeringsbeloppet, dess varaktighet kan vara mellan 2 och 7 år.

25
+
Finans experter
2480
+
Lån beviljade
2450
+
Nöjda kunder
150
+
timmars support

Våra kunders åsikter

Följ våra kunders vittnesmål om leverans av våra tjänster.

Card image

CLORAN FINANCE-gruppen är: åsikternas äkthet, total öppenhet, den betrodda tredje parten. Hanteringen av bankkundernas recensioner av Verified Reviews är certifierade i enlighet med NF ISO-standarden. Tack igen för kredit.

Jean Michel RODNI

Kontorist
Card image

Jag ansökte om ett roterande lån och hade bett om bara 1500 euro men de gav mig 2500 euro för förnyelsen. Tack Vi ses snart.

Evelyne SAUTOMON

Välfärd
Card image

Jag har varit ett offer för bedrägeri redan en gång. Så jag tvekade med dem. De har en tjänst för dig, jag följde deras förfarande och regel och fick verkligen mitt lån och jag är stolt över det. Du gav mig hopp. tack så mycket

Sophie HENERVE

Hjälpsjuksköterska

Personligt lån från A till Ö

Vi har hemma: det personliga lånet, hypotekslånet, projektlånet, det medicinska lånet, köplånet.

Hur får jag omedelbar kredit på 48 timmar?

Du kan ha ett omedelbart behov av pengar för att täcka en oväntad kostnad. Det snabba personliga lånet är en opåverkad kredit, det vill säga att det inte är korrelerat med ett visst projekt, till exempel arbetslån eller billån, till exempel. Lånebeloppet är mellan 3 000 och 50 000 euro, vilket gör att du kan finansiera projekt av alla slag.

Varför kan ett lån vägras?

Att låta din kredit nekas är lika pinsamt som det ofta är. Det bör noteras att långivare, till exempel banker, inte vill ta några risker när de lånar ut pengar till sina kunder. Det finns ofta ett giltigt skäl som kan förklara detta vägran. Det är därför i ditt bästa intresse att förbereda din fil och dina argument för att motivera din begäran. CLORAN FINANCE förklarar hur man undviker hinder för nekad kredit.

Hur kan du förbereda din personliga låneansökan ordentligt?

Eftersom det inte är kopplat till något specifikt projekt är det personliga lånet en utmärkt lösning för att hantera det oväntade eller att ha kul. Oavsett om det finansierar ett hemarbete eller en resa, kan det uppnås mycket snabbt med ett välmonterat fall. CLORAN FINANCE förklarar hur du gör det och inbjuder dig att göra en online-simulering utan skyldighet.

Hur beräknar jag ett personligt lån?

Beräkning av ett personligt lån är ett viktigt steg när du överväger att ta ett lån. Detta gör att du kan bedöma din budget noggrant och förbereda din låneansökan ... förutsatt att du vet hur du beräknar ditt faktiska belopp. Detta beror på att inte bara det begärda beloppet bör beaktas, utan också andra kostnader, såsom administrationsavgifter, räntesatser, obligatorisk och valfri försäkring. Denna information är desto svårare att fastställa eftersom den kan variera från bank till bank.

Ansök om kredit utan bevis

Motiverat av ett brådskande behov av pengar eller pengar frestas många individer av en roterande kredit utan lönesedel. Faktum är att denna typ av lån befriar låntagaren från ett antal steg. Icke desto mindre kräver abonnemanget av en roterande kredit en uppströms reflektion och en analys av dess ekonomiska situation för att undvika fallgroparna.

Är det möjligt att få ett lån under en CDD-period?

CDD-lånvillkoren och de belopp som beviljas är nödvändigtvis mer restriktiva än vad som är möjligt för en anställd med CDI. Lånet är dock möjligt: ​​i allmänhet beviljar utlåningsinstitutet ett belopp och en låneperiod anpassad till löptidens löptid. De månatliga betalningarna beräknas därför för att inte låna låntagaren i en svår situation i händelse av att hans CDD inte förnyas eller omvandlas till CDI.

Newsletter
Hållas informerad